Hemsidor

MENY

HEMSIDOR

SOFTOGRAM

 

Pedagogiskt utvecklade och lättanvända program - både för elever och lärare.

Utvecklar pedagogiska programvara för skolans värld att använda direkt på datorn.

WEBBMATTE

 

Åtta olika språk för årskurs 6–9 och tre språk för gymnasieskolan. Här finner ni övningar,

förklaringar och instruktionsfilmer, anpassat för elever, lärare/vårdnadshavare.

NOMP

 

Räkna matematik direkt på deras hemsida istället för i boken. Lätt att följa upp resultat och inloggning kan ske var som helst. Finns även som app till smartphones.

SKOLPLUS

 

Här hittar ni digitala läromedeln, Sidan följer grundskolans läroplan.

PAPPAS APPAR

 

Pappas Appar har här ordnat en sammanställning av olika pedagogiska appar för barn och yngre. Här kan du hitta allt från addition, ekvationer till minnesträning.

PEDAGOG STHLM

 

Resurser för dig som jobbar inom skolan.

På sidan samlas länkar till olika appar, hemsidor, videor med mera som kan vara nyttiga hjälpmedel för matematikundervisning.

ILT AB

 

Här finner ni inlästa matematikböcker årskurs 1-3, 4-6 och 7-9. Böckerna finns i menyn upptill på deras sida. Finns även en app. Kostnad varierar beroende på bok.

MATTEBOKEN

 

Sidan skapad av Mattecentrum. Här kan du studera matematik direkt på nätet, finns fler videolektioner, räkneövningar med mera.

SMARTSCHOOL

 

Här kan den som vill använda digital mattebok, lösa uppgifter inom års. 7-9 och gymnasiet direkt via hemsidan. Även automatiskt rättning etc. Tack insändare för tips!

SPSM

 

Här finner ni massor med pedagogiska verktyg till skolan, just nu över 500(!) olika tips på allt från böcker till appar med mera.

Hemsidor som kan vara användbara både i skolan och för er som vill använda dessa på fritiden. Vissa med hjälp även till att strukturera vardagen.

KORTFATTTAT

 

Denna hemsida finns till för att underlätta att hitta information om dyskalkyli/specifika matematiksvårigheter och att lärare, elever och alla som av någon anledning söker informaton ska kunna finna den här.

 

Läs mer här

KONTAKT

 

Administratör: David

 

E. admin@infodyskalkyli.se

A. www.infodyskalkyli.se

Copyright © Infodyskalkyli 2014 - 2017. Alla rättigheter reserverade